Навчальна програма дисципліни "Архітектура комп'ютера. Комп'ютерна схемотехніка" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2009)
Навчальна дисципліна "Архітектура комп'ютера. Комп'ютерна схемотехніка" присвячена знайомству з логічною організацією та структурою комп'ютера, вивченню основних принципів дії, інформаційних зв'язків та взаємного з'єднання основних логічних елементів комп'ютера, вивченню основних прийомів роботи у програмі комп'ютерного моделювання електричних схем та електронних пристроїв Electronics Workbench.
Keywords: алгебра логіки; інтегральні логічні елементи; архітектура комп'ютера; Electronics Workbench; діаграми Вєнна; булеві функції; метод Квайна; метод імплікантних матриць; метод карт Вейча; метод Блека-Порецького; дешифратори; шифратори; мультіплексори; суматори; цифрові компаратори; тригери; регістри; лічильники