Роль маркетингу в туристичному бізнесі - Перерва, Поліна Олександрівна; Косенко, Олександра Петрівна (Державний біотехнологічний університет, 2024)
В доповіді визначено, що просування на міжнародному рівні здійснюється за допомогою виставок і ярмарків туристичних агентств і агентств. Маркетологи використовують для просування своїх послуг такі види виставок: туристичні виставки загального призначення, спеціалізовані, багатоцільові ярмаркові виставки. Формування фірмового стилю підприємства дає можливість виділити продукцію компанії, підвищити ефективність реклами і знизити витрати на маркетингові комунікації.
Keywords: маркетинг; туризм; індустрія гостинності; сфери використання; бізнес; ефективність