Ключові напрямки агропромислових інновацій - Болюх, Ірина Олегівна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2022)
Розглянуто ключові напрямки агропромислових інновацій вітчизняного агропромислового комплексу, а також виявлено переваги та недоліки для визначення потенційних траєкторій розвитку сільськогосподарських підприємств.
Keywords: Інновації; агропромисловий комплекс; економіка; розвиток; ефективність