Установка У-ФНИЧ для испытаний технических средств на невосприимчивость к флуктуациям напряжения и изменению частоты электропитания - Князев, Владимир Владимирович; Немченко, Юрий Семенович; Лесной, Иван Петрович; Сомхиев, Сергей Борисович; Островерх, Т. Н. (НТУ "ХПИ", 2010)
Описано конструкцію і результати атестації установки У-ФНИЧ, призначеної для випробувань технічних засобів на несприйнятливість до флуктуацій напруг та зміни частоти електромережі згідно з діючими в Україні стандартами. Установка генерує як повні циклограми випробувальної напруги, так і по окремим фрагментам.

The design and results of the qualification of the devise named "U-FVVF", intended for test the technical facilities for immunity to voltage fluctuation and to variation of power frequency in accordance with acting in Ukraine normative documents, are described. Installation generates both full cycloramas of the test voltage, and on separate fragment.
Keywords: ФН; ИЧ; УМ; генерирование ФН; генерирование ИЧ; низкочастотный усилитель мощности; повышающий трансформатор