Куратор у навчально-виховному процесі ВНЗ - Підбуцька, Ніна Вікторівна (Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих НАПН України, Вінницький державний педагогічний університет ім. М. Коцюбинського, 2011)
Автором розглядається роль куратора у навчально-виховному процесі ВНЗ. Згідно мети дослідження було проведено анкетування студентів різних курсів для виявлення їх розуміння важливості роботи куратора та якості виконання ним обов'язків.
Keywords: куратор; вища освіта; вища школа; навчально-виховний процес; студентська група; студентське самоврядування