Формування ризик-орієнтованого мислення студентів, які навчаються за спеціальністю "Цивільна безпека" - Євтушенко, Наталія Сергіївна; Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, 2022)
Концепція ризик-орієнтованого мислення студентів передбачає здатність до здійснення запобіжних дій для виключення потенційно можливих невідповідностей техногенної безпеки, аналізу всіх виявлених невідповідностей вимогам та принципам, а також здійснення дій щодо запобігання повторному виникненню ризику, що відповідають їхньому впливу.
Keywords: ризик-орієнтоване мислення; цивільна безпека; охорона праці; безпечні технології