Вплив нецінового й логістичного факторів на конкурентоспроможність продукції - Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (Всеукраїнське громадське об'єднання "Нова Освіта", 2011)
У ринкових умовах резерви підвищення конкурентоспроможності продукції перебувають у сфері забезпеченні споживача продукції підприємства перед- і післяпродажними послугами та мінімізації витрат на рух товарів. В статті пропонується використання нецінового й логістичного факторів при оцінці рівня конкурентоспроможності вітчизняної продукції. Пропонований підхід забезпечить більш точну оцінку рівня конкурентоспроможності вітчизняної продукції за допомогою обліку витрат, пов'язаних з рухом товарів. Робота в цьому напрямку є перспективною, особливо для продукції, що реалізується на зовнішньому ринку.
Keywords: підприємство; неціновий фактор; логістичний фактор; конкурентоспроможність продукції; промислове підприємство; обслуговування споживачів