Формування етапів розробки та впровадження інновацій - Нечепоренко, Денис Анатолійович (Національний університет "Одеська політехніка", 2024)
Доведено, що процес формування етапів розробки інновацій потребує чіткого планування, залучення відповідних ресурсів та постійного контролю за результатами, що дозволяє максимізувати ймовірність успіху нового продукту чи послуги на ринку. Запропоновані в доповіді етапи утворюють цикл розвитку і впровадження інновацій, який дозволяє підприємствам ефективно використовувати свої ресурси, мінімізувати ризики та забезпечити успішне впровадження новаторських рішень на ринку
Keywords: науково-дослідна діяльність; інновації, технології; економіка; ефект; оцінка