Організаційна культура в процесі реструктурізації підприємства - Сєріков, А. В.; Лозинська, А. А. (НТУ "ХПІ", 2013)
В сучасних умовах ринок розвивається дуже стрімко і динамічно. Щоб в такому становищі бути конкурентоспроможнім і як, кажуть, йти в ногу з часом підприємству потрібно постійно розвиватись. Тобто повинна проходити реструктуризація організації. В якості внутрішніх аспектів даного процесу розглядаються інтереси різних учасників та зацікавлених осіб.

In modern terms a market develops very swiftly and dinamically. In such position to be competitive and as, it is talked, to be abreast with sometimes an enterprise needs constantly to develop. That the prokhoditi restructuring of organization must. As internal aspects of this process interests of different participants and interested persons are examined.
Keywords: ринкова економіка; реструктуризація; людські ресурси; корпоративне управління; рівень аналізу організації; моделі організаційних змін; restructuring; organizational culture; corporate management; level of analysis of organization; models of organizational changes