Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства - Чумак, О. В.; Андрющенко, І. С. (НТУ "ХПІ", 2013)
Запропоновано аналітичну технологію управління витратами підприємств ресторанного господарства, яка складається з формування етапів управління витратами. Аналіз витрат за даними етапами дозволить підприємствам ресторанного господарства ефективно управляти та проводити контролюючі заходи за своїми фінансовими ресурсами

An analytical technology cost management of the restaurants, which consists of the formation stages of cost control. Cost analysis according to the stages of the restaurants will effectively manage and implement control measures in its financial resources
Keywords: аналіз; чинники; бюджетування; контроль; ресторанне господарство; analysis; cost management; technology factors; budgeting; control; restaurant management