Чумак, О. В.Андрющенко, І. С.2014-04-222014-04-222013Чумак О. В. Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства / О. В. Чумак, І. С. Андрющенко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 24 (997). – С. 154-163.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5619Запропоновано аналітичну технологію управління витратами підприємств ресторанного господарства, яка складається з формування етапів управління витратами. Аналіз витрат за даними етапами дозволить підприємствам ресторанного господарства ефективно управляти та проводити контролюючі заходи за своїми фінансовими ресурсамиAn analytical technology cost management of the restaurants, which consists of the formation stages of cost control. Cost analysis according to the stages of the restaurants will effectively manage and implement control measures in its financial resourcesukаналізчинникибюджетуванняконтрольресторанне господарствоanalysiscost managementtechnology factorsbudgetingcontrolrestaurant managementАналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарстваArticle