Теоретичні аспекти визначення факторів амортизаційної політики - Канцедал, Д. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
В статті проводиться аналіз амортизаційної політики України.

The analysis of depreciation politics of Ukraine is conducted in the article.
Theoretical aspects of determination of factors of depreciation policy
Keywords: амортизація; експлуатація; необоротні активи; процес зносу; регулювання процесу амортизації; амортизаційний фонд; depreciation politic