Юзеф Августинович Морозевич - Білецький, Володимир Стефанович; Шпильовий, Леонід Вікторович (Спілка геологів України, 2006)
Охарактеризовані основні віхи життя відомого польського геолога, мінералога і петрографа Юзефа Августиновича Морозевича (1865-1941), який одним з перших провів системні і комплексні дослідження масиву кристалічних порід Приазовського регіону.
Keywords: Морозевич Ю. А.; мінералог; петрограф; геолог; біографічний нарис; життєвий шлях; професійна діяльність; граніто-гнейсовий масив; гірські породи