Забезпечення мотивації досягнення професійного успіху у студентів ВТНЗ - Грень, Лариса Миколаївна (Комунальний вищий навчальний заклад "Херсонська академія неперервної освіти", 2011)
Стаття присвячена актуальній проблемі формування мотивації досягнення професійного успіху у студентів ВТНЗ. Автором представлено досвід науково-методичного забезпечення мотивації досягнення професійного успіху. Розглядаються ефективні форми і методи розв’язання проблеми під час вивчення фахових дисциплін (рольові ігри, тренінгі, створення проблемних ситуацій тощо).

The article is devoted to the actual problem of forming motivation of professional success achievement of students of TU. The author presents the experience of methodological ensuring motivation of professional success achievement. Effective forms and methods of solving problem during special subjects (role play, training, creation of problem situation etc.) studying are analyzed.
Ensuring motivation of professional success achievement of students of TU
Keywords: мотивація досягнення; професійний успіх; успіх; студенти ВТНЗ; вища технічна освіта; motivation of achievement; professional success; ensuring; students of TU