Оцінка економічної безпеки бізнесу з урахуванням ризику - Перерва, Петро Григорович; Сахацька, Єлизавета Ігорівна (My University, 2022)
Доведено, що інтелектуально-інноваційні ризики економічної безпеки на всіх рівнях її визначення представляють собою невід'ємну частину бізнес-діяльності, вона буквально побудована на них. Іноді вказані види ризиків можуть породжувати нові загрози економічній безпеці державі (підприємства), інколи вони навпаки в певній мірі сприяють її розвитку, вдосконаленню.
Keywords: економічна безпека; бізнес-діяльність; ризики; оцінка; підприємства