Комплексне добриво - Вецнер, Юлана Ігорівна; Савенков, Анатолій Сергійович; Білогур, Ірина Сергіївна (ДП "Український інститут промислової власності", 2014)
Комплексне добриво містить фосфат кальцію та додатково тетракарбамід кальцію нітрат, нітрат карбаміду, фосфат карбаміду.
Keywords: патенти; корисна модель; фосфат кальцію; тетракарбамід кальцію нітрат; нітрат карбаміду; фосфат карбаміду; хімічна промисловість; технологія комплексних добрив