Анализ подходов к оценке технического обновления основных производственных фондов машиностроительного предприятия - Антоненко, Марина Анатолиевна (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті розглянуті проблеми оновлення основних фондів підприємства, запропоновано загальну організаційну схему оновлення технологічного обладнання у відповідності до умов конкурентного середовища, та на її основі розроблена класифікація існуючих методів оцінки ефективності оновлення основних фондів машинобудівних підприємств.

The problems of fixed capital updating of machine-building enterprises are considered in the article, the general organizational chart of fixed capital updating of machine-building enterprises according to modern competitions circumstances is offered.
Keywords: машиностроительное предприятие; конкурентный рынок; техническое перевооружение; эксплуатация; оборудование; экономический эффект