Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання з дисципліни "Глобальна економіка" - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Подрез, Ольга Іванівна; Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розроблено методичні рекомендації до виконання розрахункового індивідуального завдання з дисципліни «Глобальна економіка» за напрямом підготовки «Міжнародні економічні відносини» для студентів всіх форм навчання. Сформульовано загальні вимоги до завдання. Наведено методичні рекомендації до виконання завдання, розглянуто алгоритм виконання завдання та подано приклад його оформлення. Матеріали доповнено переліком вихідних даних для підготовки студентів до виконання розрахункового індивідуального завдання, статистичними даними, переліком необхідної літератури, а також вимогами до оформлення завдання та оцінювання якості його виконання.
Keywords: глобалізація; розрахункові завдання; методичні вказівки; глобальна економіка; міжнародна економіка; бізнес; ринок; транснаціональні компанії