Організаційно-економічні механізми підвищення ефективності управління фінансовими потоками багатоцільової моделі інтегрованої логістизації процесів - Волоснікова, Наталія Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто теоретичні положення управління фінансовими потоками інтегрованої логістизації процесів на підприємствах. Представлено основи моделювання щодо фінансових ресурсів інтегрованих логістизаційних процесів.

The paper deals with the theoretical position of the integrated management of financial flows logistics processes in the enterprise. The fundamentals of modeling the financial resources integrated logistics processes.
Keywords: ресурси фінансові; виробництво промислове; логістика; financial flows; financial resources; logistics processes