Побудова системи віддаленого моніторингу передінфарктних станів - Кісельов, Є. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
У цій статті розглядаються особливості побудови системи віддаленого моніторингу передінфарктних станів на базі мобільних телефонів. Досліджено методи визначення і виділення критеріїв розпізнавання передінфарктних станів на ЕКГ

The aspects of infarct remote monitoring system construction based on mobile phones are considered. The defining and selection methods of ECG infarct states recognition criteria are investigated
Keywords: передінфарктні стани; фільтрація; електрокардіограма; моделювання; моніторинг; спектр; previous to infarct states; filtration; electrocardiogram; monitoring; spectrum