Сучасні підходи до визначення поняття "дебіторська заборгованість" підприємства - Глухова, Світлана Вячеславівна; Поп, Юлія Віталіївна (НТУ "ХПІ", 2013)
Розкрито сутність поняття «дебіторська заборгованість» підприємства. Визначено переваги і недоліки у дефініціях різних авторів. Запропоновано власне тлумачення даного поняття.

Essence of concept «account receivable» is exposed. Certainly advantages and failings in definitions of different authors. Own interpretation of this concept is offered.
Keywords: зобов'язання; розрахунки; дебітори; борг; ліквідність активів; платоспроможність; account receivable; obligation; calculations; debtors; debt