Принципи освіти дорослих у викладанні наукового стилю мовлення студентам-іноземцям економічного профілю - Гайворонська, Вікторія Володимирівна; Романов, Юрій Олександрович (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, 2005)
Стаття присвячена принципам нового європейського освітнього руху, спрямованого на покращення університетської освіти, а саме, педагогічної системи "Освіта дорослих". Також розглянуто їх практичне втілення у викладанні наукового стилю мовлення іноземним громадянам.

The article is dedicated to the principles of the new European Learning movement directed to the improvement of the university education, especially "The Adult Learning" ("NALM") pedagogical system. The practical usage of these principals in teaching the foreign citizens the scientific style of speech is considered as well.
The principles of the adult learning in teaching the foreign students of the economic profile the scientific style of speech
Keywords: філософія технічної освіти; гуманістичні підходи; методологічна система викладання; освіта дорослих; викладання мови як іноземної; мікроекономіка; NALM; pedagogical system; teaching a language as a foreign one; microeconomics