Проблема підготовки офіцерів внутрішніх військ у сфері прийняття управлінських рішень - Артюх, Станіслав Федорович; Каверін, Олександр Дмитрович (НТУ "ХПІ", 2012)
Grounded ways and pedagogical terms of perfection of professional preparation of future commanders of the system of MVD of Ukraine in relation to forming of knowledges and abilities of acceptance of administrative decisions.
Keywords: військово-професійні вміння; управлінські рішення; проблемне навчання; проектна система; командир підрозділу; критерії; комплексно цільова програма; педагогічні умови