Petik, I. P.Bochkarev, S. V.Myronenko, L. S.2023-01-222023-01-222022Petik I. P. Increasing of protein-fat confectionery product biological value for special nutrition / I. P. Petik, S. V. Bochkarev, L. S. Myronenko // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 388.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61530enbiological value of the productsprotein-fat confectionery productproduct for special nutritionsoy proteinfood industrystudysoy isolatecurd cheese-pumpkin dessertorganoleptic characteristicsexperimental studieseffective viscositytechnological propertiesбіологічна цінність продуктівбілково-жировий кондитерський виробпродукт для спеціального харчуваннясоєвий білокхарчова промисловістьдослідженнясоєвий ізолятсирно-гарбузовий десерторганолептичні показникиекспериментальні дослідженняефективна в'язкістьтехнологічні властивостіIncreasing of protein-fat confectionery product biological value for special nutritionThesis