Статистика ринків - Сєрова, Ірина Анатоліївна; Аксьонова, Ірина Вікторівна; Свидло, Ганна Ігорівна (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2020)
Подано методичні рекомендації до виконання лабораторних і самостійних робіт, метою яких є закріплення й поглиблення знань теоретичного та практичного матеріалу з досліджень ринкових процесів, набуття навичок аналізу ринків за допомогою засобів Excel. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня.
Keywords: методичні рекомендації; ринок споживчих товарів; ринок засобів виробництва; ринок енергоресурсів; ринок інновацій; ринок інформаційних послуг; ринок праці; ринок капіталу; ринок страхових послуг; ринок нерухомості; ринок соціальних послуг; ринок правових послуг; зовнішня торгівля