Модернізація зварювальних цехів. Лабораторний практикум - Маршуба, В'ячеслав Павлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Викладено короткі теоретичні відомості та вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Модернізації зварювальних цехів», які дозволяють розв’язати ряд практичних задач з проектування та виробництва зварювальних конструкцій. Для студентів денної, заочної та дистанційної форми навчання спеціальності 131 «Прикладна механіка» за спеціалізацією 131-11 «Зварювання та спорідненні процеси і технології».
Keywords: навчально-методичний посібник; лабораторний практикум; модернізація зварювальних цехів; зварювальні цехи; вхідні дані для проектування; розрахунок виробничої програми цеху