Анан'єва, Валерія ВікторівнаБєлінська, Анна ПавлівнаПетров, Сергій ОлександровичЦиганков, Олександр Валерійович2020-06-242020-06-242020Методичні вказівки до лабораторних занять з курсів "Хімія і технологія харчових добавок" та "Хімічна інженерія харчових добавок". Розділ "Речовини, що регулюють консистенцію готової продукції" : для студ. освітньої програми "Технології органічних речовин, харчових добавок і косметичних засобів" / уклад.: В. В. Анан'єва [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – 24 c.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/47082Методичні вказівки призначено для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання спеціальності 161 "Хімічні технології", зокрема, освітньої програми "Технології органічних речовин, харчових добавок і косметичних засобів" і включають в себе методики отримання деяких представників 2 групи харчових добавок (речовини, що регулюють консистенцію готової продукції), методів якісного визначення сполук, що входять до складу даної харчової добавки та вказівки на сферу застосування представників даного класу харчових добавок.ukметодичні вказівкихарчові добавкиекстрактимильний кореньпектинрослинна сировинафосфоліпідиМетодичні вказівки до лабораторних занять з курсів "Хімія і технологія харчових добавок" та "Хімічна інженерія харчових добавок". Розділ "Речовини, що регулюють консистенцію готової продукції"Learning Object