Методичні вказівки до лабораторної роботи "Визначення швидкості руху повітря за допомогою анемометрів різних типів" - Ящеріцин, Євген Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета роботи − набуття навичок визначення швидкості руху повітря за допомогою анемометрів різних типів.
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; швидкість руху повітря; анемометри; виробничі фактори; визначення швидкості руху повітря