Дієслова руху в українській мові - Криволапова, Олена Володимирівна (ТОВ "Цифра Принт", 2021)
Даний навчально-методичний посібник присвячений одній із найважливіших граматичних тем – дієсловам руху. Посібник містить теоретичні відомості та практичні завдання: вправи, тексти та діалоги. Навчально-методичний посібник призначений іноземним студентам, які навчаються на початковому етапі вивчення української мови як іноземної.
Keywords: навчально-методичний посібник; префікси; граматика; тестові завдання; іноземні студенти