Кадрова політика як основа розроблення стратегії управління персоналом - Побережна, Наталія Миколаївна; Куліш, І. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розкривається сутність і принципи формування кадрової політики як основи стратегічного управління кадрами на промислових підприємствах.

The article reveals the essence and principles of personnel policy as a basis for strategic human resource management in industrial enterprises.
Keywords: кадровий потенціал; управління; трудові кадри; типи кадрової політики; відкрита кадрова політика; закрита кадрова політика; робота з персоналом