Системний аналіз формування кадрового резерву керівників середньої ланки митних органів - Камбург, В. Г.; Потапчук, Є. М.; Нездоровін, В. П.; Галушко, Н. П.; Симон, А. В. (НТУ "ХПІ", 2006)
У даній статті розглядається створення та аналіз моделі підтримки рішень у соціальній сфері, зокрема при формуванні кадрового резерву, за допомогою теорії графів та матричного моделювання. Запропонований метод може застосовуватись у будь-яких сферах життя, технічних, економічних та інших системах.
Keywords: ієрархія управлінська; службовець державний; моделювання математичне; характеристика професійно-кваліфікаційна; якості професійні; якості особистісні