Електронна комерція: за і проти - Філіппова, Л. Л. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглядаються переваги і недоліки електронної комерції у вітчизняному сегменті глобальної мережі Інтернет.

In the article advantages and disadvantages of e-commerce in the domestic segment of the Internet.
Keywords: інтернет-технології; інтернет-користувачі; переваги; недоліки; e-commerce; Internet technology; Internet users; advantages; disadvantages