Ринок криптовалют в Україні: сучасний стан - Мехович, Єлизавета Сергіївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
В доповіді визначені сильні сторони криптовалюти: робота без перебоїв, тобто безперебійна робота, заснована на децентралізації процесів; прозорість платіжної системи та руху грошових коштів; зниження навантаження на розрахункові центри, а також зниження вартості транзакцій; зниження транзакційних витрат за рахунок використання так званих «розумних» контрактів, а також автоматизація розрахунків; використання мікроплатежів; гарантії зниження залежності від модифікацій, переробок і видалення інформації.
Keywords: криптовалюта; використання; ринок фінансів; грошові кошти; переваги; недоліки