Розвиток швидкісних якостей тенісистів на візках з пошкодженням опорно-рухового апарату у тренувальному процесі - Євтифієва, Ірина Ігорівна; Донець, Юрій Георгійович; Євтифієв, Андрій Сергійович (Мадрид, 2021)
Дослідження спрямоване на розвиток швидкісних якостей спортсменів-інвалідів у тренувальному процесі з тенісу на візках. Рекомендовані вправи на вдосконалення швидкості реакції та переміщення по корту.
Keywords: теніс на візках; швидкісні показники; розвиток; спортсмени-інваліди; фізична підготовка; підготовка спортсменів