Вивчення проблем туристичної індустрії - Перерва, Петро Григорович; Чернишова, Дар'я Вячеславівна (Київський національний університет культури і мистецтв, 2022)
Доведено, що туристична діяльність є міжсекторальною сферою економіки, яка охоплює не тільки об'єкти розміщення, але і транспорт, зв'язок, харчування, розваги і багато ін., ця сфера зачіпає кожен континент, державу або місто. Важливість туризму для економік різних країн пов’язана, перш за все, з перевагами, які він дає за умови успішного розвитку.
Keywords: туристичний бізнес; проблеми; розвиток; планування; інфраструктура; ефективність