Бактерицидний неорганічний порошок - Саввова, Оксана Вікторівна; Брагіна, Людмила Лазарівна; Воронов, Геннадій Костянтинович; Васютін, Федір Андрійович; Бабіч, Олена Вікторівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2011)
Бактерицидний неорганічний порошок, що містить гідроксіапатит, який відрізняється тим, що додатково містить оксид титану при співвідношенні Ті⁴⁺(Ті⁴⁺+Са) = 0,03-0,07.
Keywords: патент; корисна модель; гідроксіапатит; оксид титану; осадження; антикорозійна дія