Відмінні риси різновидів старту кваліфікованих плавців у надводній частині стартового відрізку - Клиженко, М. В.; Блещунова, К. М. (Мадрид, 2021)
Дослідження спрямоване на визначення індивідуальних особливостей виконання кваліфікованими плавцями найбільш поширених видів старту в надводній частині стартового відрізку.
Keywords: старт; стартовий відрізок; кваліфіковані плавці; плавання