Влияние параметров грохота на процесс обезвоживания водоугольной суспензии - Надутый, В. П.; Сансиев, В. Г. (НТУ "ХПИ", 2007)
У статті приведені результати досліджень впливу параметрів грохота на гідродинамічні та техно-логічні характеристики процесу збезводнення водовугільної суспензії.

In article the results of researches of influence of parameters of screen on hydrodynamical and technical characteristics of process of dehydration of water-coal suspension are given.
Keywords: обезвоживание угольных шламов; сито; расход жидкости; частота колебаний; диффузор