Принципи інформаційного забезпечення оцінювання економічної безпеки будівельного підприємства - Зіненко, Костянтин Анатолійович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Криворізький національний університет, 2022)
Доведено, що економічна безпека будівельного підприємства багато в чому залежить від інформаційних технологій, які надають конкурентні переваги суб’єктам господарювання та впливають на всі процеси їх життєдіяльності. Інформатизація економіки призводить до зміни змісту та пріоритетів окремих складових економічної безпеки, підвищує вимоги до організації відповідної роботи на будівельних підприємствах, обумовлює необхідність проведення моніторингу з метою зниження ризиків і загроз.
Keywords: інформаційні технології; будівельні підприємства; економічна безпека; складові; оцінювання