Аналіз конструктивних особливостей екранованого індуктивного обмежувача струму з високотемпературною надпровідністю - Данько, Володимир Григорович; Гончаров, Євген Вікторович; Поляков, Ігор Володимирович (НТУ "ХПІ", 2017)
Розглянуто принцип роботи та конструкцію екранованого високотемпературного надпровідного обмежувача струму короткого замикання індуктивного типу. Проведено порівняльний аналіз конструктивних особливостей обмежувачів струму з високотемпературними надпровідними екранами, мідною або надпровідною обмоткою.

The principle of operation and design of a shielded high-temperature superconducting short-circuit current limiter of inductive type are considered. Comparative analysis of the design features of current limiters with high-temperature superconducting screens, copper or superconducting winding is carried out.
Analysis of design features of shielded inductive current limiter with high-temperature superconductivity
Keywords: замикання коротке; індуктивність; поле магнітне; магнітопровід; short-circuit; inductance; magnetic field; ferromagnetic core