Актуальні питання правової охорони комерційної таємниці - Перевалова, Людмила Вікторівна; Незбрицький, С. В.; Мелікенцова, В. А. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглядаються питання віднесення певного виду інформації до розряду комерційної таємниці, зокрема проблема визначення комерційної таємниці та умови надання їй правової охорони, проаналізовано проект закону про комерційну таємницю, розкрита проблема обліку комерційної таємниці як нематеріального активу підприємства.

The article deals with the classification of certain types of information as a commercial secret, namely the problem of defining commercial secrets its legal protection, reviewed a law draft on commercial secrets, revealed the problem of accounting the commercial secret as an intangible asset of the enterprise.
Keywords: ринкова економіка; конкурентні переваги; економічна безпека підприємств; облік комерційної таємниці