Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Основи наукових досліджень" - Єршова, Наталя Юріївна (My University, 2020)
Навчальна дисципліна "Основи наукових досліджень" належить до професійних дисциплін циклу підготовки магістрів за спеціальністю 071 "Облік і оподаткування". Вивчення організації наукових досліджень сприяють поглибленню теоретичних і практичних здібностей особистості з обліку та оподаткування, здатної працювати в умовах ринкової економіки, тобто в тих, які потребують від неї творчої ініціативи, високого рівня компетентності, сучасного економічного мислення.
Keywords: поняття наукового дослідження; складові науково-дослідного процесу; теми рефератів; методологія наукових досліджень