Структурування стратегічних цілей управління нерухомістю залізничного транспорту - Масалигіна, В. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Визначено сутність процесу ефективного управління об’єктами нерухомого майна залізничного транспорту, його спеціалізований характер; проведено структурування стратегічних цілей управління нерухомістю для суб’єктів ринку нерухомості; визначені варіанти можливих форм взаємодії власника нерухомого майна з керуючим нерухомістю; закладено основу формування ефективної системи управління галузевою нерухомістю

Determine the nature of the process of effective management of real estate railway, its specialized nature, conducted structuring strategic goals of property management for real estate entities, certain range of possible forms of cooperation with the owner of the real estate property manager, laid the foundations of effective management of real estate industry
Keywords: ефективне управління; форми взаємодії; власник; керуючий нерухомістю; real estate; effective management; rail; strategic objectives; forms of interaction; owner; property manager