Особливості роботи надпровідного обмежувача струму при раптовому короткому замиканні - Данько, Володимир Григорович; Гончаров, Євген Вікторович (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглянуто обмежувач струму короткого замикання індуктивного типу з високотемпературними надпровідними обмоткою та екраном. Проаналізовано основні особливості перехідного процесу при виникненні струму короткого замикання.

In the article the fault current limiter of inductive type with high-temperature superconducting coil and screen is considered. Main features of transient at occurrence of short circuit are analyzed.
Features of operation of a superconducting current limiter at the sudden short circuit
Keywords: обмотка; надпровідний екран; ВТНП; coil; high-temperature superconducting; magnetic permeability