Сутність та складові механізму управління промисловою власністю підприємства - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Кушнарьова, О. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто сутність та сучасні особливості механізму управління промисловою власністю підприємства.

The essence of the modern features of the mechanism and control of industrial enterprises imperiousness.
Keywords: додана вартість; забезпечення; ефективність