Лідерські якості сучасного фахівця - Рилова, А. Д.; Черкашин, Андрій Іванович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Дана стаття присвячена особливостям сформованості лідерських якостей сучасних фахівців. Ми розглянули актуальне бачення науковців на феномен лідерства. Сучасний фахівець – апріорі є лідером. Актуальні тенденції передбачають наявність у спеціалістів певних якостей, які забезпечують соціальну відповідальність та фінансовий успіх.

This article is devoted to the peculiarities of the formation of leadership qualities of modern professionals. We considered the current vision of scientists on the phenomenon of leadership. The modern specialist is a priori a leader. Current trends imply that specialists have certain qualities that ensure social responsibility and financial success.
Leadership qualities of the modern specialist
Keywords: лідерство; сучасний спеціаліст; сучасне лідерство; соціальна відповідальність; фінансовий успіх; modern leadership