Математична модель експериментальної акумуляторної паливної системи дизеля з регульованою подачею ПНВТ - Пожидаєв, Іван Геннадійович; Прохоренко, Андрій Олексійович (НТУ "ХПІ", 2012)
Представлена математична модель експериментальної акумуляторної паливної системи дизеля з регульованою подачею ПНВТ. Проілюстровані процеси у деяких вузлах ПНВТ дизеля. Приведені результати ідентифікації математичної моделі ПНВТ дизеля з паливною апаратурою акумуляторного типу.

A mathematical model of the experimental system common rail diesel engine with variable feed pump. Published some of the data obtained with the developed model. The results of the identification of a mathematical model of diesel fuel injection pump with fuel equipment accumulator type.
Keywords: паливний насос; високий тиск; плунжер; high pressure; fuel pump; mathematical model; plug