Особливості обліку імпортованих виробничих запасів - Рета, Марина Володимирівна (Житомирський державний технологічний університет, 2012)
В статті розглянуто основні підходи до формування облікової інформації про виробничі запаси підприємств, які придбаються за валютні кошти.
Keywords: валюта іноземна; собівартість; прибуток; витрати; дооцінка активів; курсова різниця