Форми комерціалізації результатів інноваційної діяльності в агробізнесі - Косенко, Андрій Васильович; Дюжев, Олександр Вікторович; Остапенко, Денис Сергійович (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2025)
В доповіді доведено, що комерціалізація результатів інноваційної діяльності може відбуватися за різними моделями та шляхами, залежно від специфіки розробок, потреб ринку та інституційного середовища. Вибір оптимальної форми комерціалізації визначається рівнем розвитку технологій, доступністю фінансування, наявністю відповідних партнерів та державної підтримки
Keywords: комерціалізація; інновації; продукція; розвиток; інновації; сільськогосподарські підприємства