Стратегії ресурсного наповнення інформації викладачами для дистанційних курсів - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова, 2001)
Стаття містить відомості про стратегії наповнення інформації в дистанційному навчанні. Надані практичні рекомендації викладачам по обробці матеріалу в процесі створення дистанційних курсів. Зроблено акцент на вміння, якими повинні володіти викладачі дистанційних курсів. Розкриті основні моменти, які допоможуть викладачам створювати власні дистанційні курси.

The article contains data about strategies of information filling in distant teaching. Practical recommendations on material treatment in the process of creating distant courses were given for teachers. The accent on skills the distant teachers should have was made. The main moments that should help teachers to create their own distant courses were highlighted.
Keywords: дистанційні освітні технології; дистанційна освіта; електронне навчання; дистанційні курси; зміст курсу