Інформаційні технології як фактор забезпечення сталого розвитку економіки бізнесу - Кучинський, Володимир Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (Київський національний університет культури і мистецтв, 2022)
Доведено, що сьогодні інформаційні технології є невід’ємною частиною функціонування як малого, так і середнього та великого бізнесу. Вони стали особливо необхідними для компаній під час пандемії, адже за допомогою інформаційних технологій бізнес може працювати без дистанції та часу. Інформаційні технології та інтернет – це не тільки важливі риси для полегшення спілкування між людьми, але і спосіб створення нових бізнес-моделей, зміни розвитку бізнесу і перетворення їх в позитивну.
Keywords: бізнес; інформаційні технології; сталий розвиток; ефективність; підприємства